Održavanje informativne radionice za učenike Tehničke škole Ruđera Boškovića Vinkovci

Tehnološki park Vinkovci d.o.o. nastavlja s održavanjem informativnih radionica u okviru odobrenog projekta „Poduzetničko informiranje i umrežavanje“ KK.03.1.2.12.0026 koji je financiran iz Europskog fonda za regionalni razvoj, u sklopu OPKK-a 2014-2020.

Do sada je održano 7 od ukupno 28 planiranih informativnih radionica: Financijski izvještaji i analiza financijskih izvještaja, Norme ISO9001, ISO14001 i ISO45001, prednosti, najčešće pogreške i mogući rizici implementacije, Konkurentnost na EU tržištu, Kako pokrenuti vlastiti posao i iskoristiti dostupne poticaje i mjere te su održane 2 informativne radionice s učenicima srednjih škola kao mogućim budućim poduzetnicima. Polaznici informativnih radionica ispunjavali su evaluacijski upitnik te su iskazali veliko zadovoljstvo održanim radionicama.

Read more

RADNI SASTANAK PROJEKTNOG TIMA

Dana 28.04.2021. održan je 8. radni sastanak projektnog tima. Radni sastanak je održan u prostorijama Tehnološkog parka Vinkovci d.o.o.

Tema sastanka je bila planiranje i organizacija nadolazećih informativnih radionica u mjesecu svibnju.

Read more

Objavljen poziv za dostavu projektnih prijava za nacionalni program EUREKA u 2021. godini

 

  • Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) objavila je poziv za međunarodne suradničke projekte u 2021. godini iz programa EUREKA. EUREKA je program kojim se potiču mikro, mala, srednja i velika poduzeća na suradnju s međunarodnim partnerima u pokretanju istraživačko-razvojnih (IR) aktivnosti.

Read more

Informativna radionica “Kako pokrenuti vlastiti posao i iskoristiti dostupne poticaje i mjere“

Tehnološki park Vinkovci d.o.o. nastavlja s održavanjem informativnih radionica u okviru projekta „Poduzetničko informiranje i umrežavanje“. Projekt je financiran iz Europskog fonda za regionalni razvoj, u sklopu OPKK-a 2014-2020. Tijekom 18 mjeseci Tehnološki park Vinkovci d.o.o. će organizirati ukupno 28 informativnih radionica, 5 okruglih stolova te konferenciju  sa ciljem povezivanja teorijskih i primijenjenih znanja poduzetnika. Ukupna vrijednost projekta iznosi 472.197,30 kn od kojih bespovratna sredstava  iznose 329.772,96 kn.

Read more

Radni sastanak projektnog tima

U ponedjeljak, 22. ožujka 2021., u 09:00 h održan je radni sastanak članova projektnog tima.

Tema sastanka je bila izvješće o napretku projekta, te organizacija informativne radionice na temu „Kako pokrenuti vlastiti posao i iskoristiti dostupne poticaje i mjere“.

Read more

Informativna radionica “Financijski izvještaji i analiza financijskih izvještaja“

Dana 12. ožujka 2021. godine Tehnološki park Vinkovci d.o.o. je održao informativnu radionicu na temu “Financijski izvještaji i analiza financijskih izvještaja“. Informativna radionica je održana u okviru projekta „Poduzetničko informiranje i umrežavanje“ koji je financiran iz Europskog fonda za regionalni razvoj, u sklopu OPKK-a 2014-2020. Ukupna vrijednost projekta iznosi 472.197,30 kn od kojih bespovratna sredstava  iznose 329.772,96 kn. Razdoblje provedbe projekta je 18 mjeseci. Read more

Radni sastanak projektnog tima

Danas u 09:00 h održan je radni sastanak članova projektnog tima. Na sastanku se razgovaralo o održanim informativnim radionicama u mjesecu veljači te o budućim projektnim aktivnostima.

U mjesecu ožujku u planu je održavanje još dvije informativne radionice.

Read more

Umrežavanje tvrtki stanara u Tehnološkom parku Vinkovci

U prostorijama Tehnološkog parka Vinkovci d.o.o. održan je sastanak na kojem su sudjelovali  predstavnici tvrtki CNC CREATIVE j.d.o.o. , R SOLUTIONS d.o.o. te direktor Tehnološkog parka Vinkovci d.o.o.

Read more