O nama

Tehnološki park Vinkovci d.o.o. je trgovačko društvo koje je osnovano s ciljem afirmacije poduzetničkog duha u Vinkovcima,
ali i cijeloj Vukovarsko – srijemskoj županiji.

Tehnološki park Vinkovci d.o.o. želi osigurati poduzetnicima, koji se nalaze u procesu inkubacije povoljno i optimalno ozračje za rad i razvitak kroz stručnu i organizacijsku potporu, kao i omogućiti umrežavanje poduzetnika.

Cilj Tehnološkog parka Vinkovci je uspostava inkubacijskog centra za inovativna tehnološka start-up poduzeća, uspostava mehanizma za unapređenje postojećih tehnološki inovativnih tvrtki, poboljšanje transfera znanja s učilišta i razvojnih centara u gospodarstvu, umrežavanje tvrtki, obrazovnih institucija, razvojnih agencija i inovativnih pojedinaca , te promjenu percepcije prema inovativnosti kao temelju novog gospodarstva.

Misija

Potaknuti razvoj tehnološki inovativnih projekata kao temelj pokretanja i razvoja tvrtki i cijelog gospodarstva.

Vizija

Poduzetnički inkubator Tehnološkog parka učiniti prepoznatljivim kao poželjnu poduzetničku sredinu za razvoj inovativnog i konkurentnog tehnološkog poduzetništva.

Inkubacija

Naglasak na djelovanje Tehnološkog parka Vinkovci je na inovativnim tehnološkim tvrtkama. Cilj je inkubacijskim procesom pomoći tvrtkama koje nastaju i onima koje već postoje, a pripadaju ovoj grupi.

Želite postati stanar Tehnološkog parka? Kontaktirajte nas putem kontakt forme.

Josip Gilja mag.oec.

Direktor Tehnološkog parka Vinkovci d.o.o.

e-mail: jgilja@yahoo.com

Melita Meštrović, struc. spec. oec.

Zamjenica direktora

e-mail: melita.mestrovic@tp-vk.hr

© Tehnološki park Vinkovci
Skip to content