„Novije izmjene i dopune propisa povezanih s gradnjom svjetlovodnih mreža“

Dana 14. rujna.2023. godine Tehnološki park Vinkovci d.o.o. je u okviru „Sajma Telekomunikacija“ održao  informativnu radionicu na temu „Novije izmjene i dopune propisa povezanih s gradnjom svjetlovodnih mreža“. Predavač na radionici je Vladimir Žuti, dipl. ing. el.

Sajam telekomunikacija u Tehnološkom parku Vinkovci d.o.o.

Tehnološki park Vinkovci d.o.o.  je dana 14. rujna 2023. godine organizirao Sajam telekomunikacija. Sajam je osmisljen kao susret projekt menadžera, izvođača infrastrukturnih radova, distributera i proizvođača telekomunikacijske opreme, koji sudjeluju iii imaju interes sudjelovati na izgradnji projekata izgradnje širokopojasne svjetlovodne infrastrukture u Republici Hrvatskoj.

U Poduzetničkom inkubatoru Vinkovci održan okrugli stol

Jučer je u Tehnološkom parku Vinkovci d.o.o., Podružnica Poduzetnički inkubator Vinkovci održan okrugli stol na temu „Razvoj poduzetničke infrastrukture“. Poduzetnička infrastruktura obuhvaća poduzetničke zone i poduzetničke potporne institucije, a njena svrha je poticanje gospodarskog rasta, poduzetništva i zaposlenosti na području na kojem se nalazi. Na ovom okruglom stolu veći je naglasak stavljen na poduzetnički potporne […]