Socijalno poduzetništvo i društveno odgovorno poduzetništvo

Tehnološki park Vinkovci d.o.o. je danas u Poduzetničkom inkubatoru održao Informativnu radionicu na temu Socijalno poduzetništvo“ te okrugli stol na temu „Društveno odgovorno poduzetništvo“.

Informativna radionica i okrugli stol održani su u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom – Županijskom komorom Vukovar.

Cilj ove informativne radionice i okruglog stola je motiviranje i informiranje poduzetnika na društveno odgovorno i socijalno poduzetništvo.

Na okruglom stolu su sudjelovali predstavnici Hrvatske gospodarske Komore, Centra za pružanje usluga u zajednici VSŽ, Agencije za razvoj i investicije grada Vinkovaca VIA d.o.o., Ekonomske i trgovačke škole Ivana Domca i Socijalne samoposluge.

Na informativnoj radionici i okruglom stolu su prisustvovali učenici Ekonomske i trgovačke škole Ivana Domca i svi zainteresirani poduzetnici.

Informativna radionica i okrugli stol održani su u okviru odobrenog projekta „Poduzetničko informiranje i umrežavanje“ KK.03.1.2.12.0026 koji je financiran iz Europskog fonda za regionalni razvoj, u sklopu OPKK-a 2014-2020.

Ovo je 26. informativna radionica 3. okrugli stol koji se održava u okviru ovog projekta.

Projektom „Poduzetničko informiranje i umrežavanje“ želi se doprinijeti razvoju poduzetničkih alata sa ciljem povećanja informiranosti i poboljšanja umreženosti malih i srednjih poduzetnika te ih se potaknuti na bolje korištenje usluga poduzetnički-potpornih institucija koje su važan čimbenik za povećanje poduzetničke aktivnosti .

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.