Informiranje poduzetnika o novim temama

Dana 24.03.2022. godine Tehnološki park Vinkovci d.o.o. održao je informativnu radionicu na temu „Međunarodna suradnja na regionalnoj razini i razvoj poduzetništva s pregledom mjera i potpora Vukovarsko-srijemske županije“. Predavač na radionici bio je Krunoslav Srpak, dipl.inf. iz Vukovarsko-srijemske županije.

Na informativnoj radionici mogli su prisustvovati svi zainteresirani poduzetnici s područja grada Vinkovaca i Vukovarsko-srijemske županije, a cilj ove informativne radionice je predstaviti poduzetnicima mjere i potpore Vukovarsko-srijemske županije te primjere međunarodne  suradnje.

Informativna radionica održana je u okviru odobrenog projekta „Poduzetničko informiranje i umrežavanje“ KK.03.1.2.12.0026 koji je financiran iz Europskog fonda za regionalni razvoj, u sklopu OPKK-a 2014-2020. Ovo je 25. informativna radionica koja je održana u okviru ovog projekta. Do sada je na informativnim radionicama sudjelovalo više od 160 poduzetnika koji su iskazali veliko zadovoljstvo održanim radionicama.

Projektom „Poduzetničko informiranje i umrežavanje“ želi se doprinijeti razvoju poduzetničkih alata sa ciljem povećanja informiranosti i poboljšanja umreženosti malih i srednjih poduzetnika te ih se potaknuti na bolje korištenje usluga poduzetnički-potpornih institucija koje su važan čimbenik za povećanje poduzetničke aktivnosti .

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.