Mogućnosti financiranja za poduzetnike kroz programe HAMAG BICRO-a i mogućnosti financiranja poslovanja kreditima HBOR-a

Dana 17. ožujka 2022. godine održana je informativna radionica na temu Mogućnosti financiranja za poduzetnike kroz programe HAMAG BICRO-a i mogućnosti financiranja poslovanja kreditima HBOR-a“.

Cilj ove informativne radionice je upoznati polaznike s trenutnim otvorenim i planiranim budućim natječajima HAMAG BICRO-a te predstaviti trenutne kreditne linije HBOR-a za poduzetnike, prezentirati uvjete te objasniti načine podnošenja zahtjeva za kredit.

Informativnu radionicu su održali Biljana Tintor Jerković iz Sektora za podršku i razvoj poduzetništva, koordinaciju i međunarodnu suradnju iz HAMAG BICRO-a i Boris Čagalj, voditelj područnog Ureda za Slavoniju i Baranju iz HBOR-a.

Informativna radionica je održana u okviru odobrenog projekta “Poduzetničko informiranje i umrežavanje” KK.03.1.2.12.0026.

Ovaj projekt financiran je iz Europskog fonda za regionalni razvoj, u sklopu OPKK-a 2014-2020.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 472.197,30 kn, od kojih su bespovratna sredstava u iznosu 329.772,96 kn.

Projektom „Poduzetničko informiranje i umrežavanje“ omogućit će se poduzetnicima u svim stupnjevima razvoja lakši pristup znanjima, vještinama i visokokvalitetnim uslugama.

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.