Održana informativna radionica na temu „Digitalni marketing i načini pokretanja web trgovine“

Tehnološki park Vinkovci d.o.o. u okviru odobrenog projekta  „Poduzetničko informiranje i umrežavanje“ KK.03.1.2.12.0026 organizirat će ukupno 28 informativnih radionica, 5 okruglih stolova, konferenciju i individualna savjetovanja.

Ovaj projekt financiran je iz Europskog fonda za regionalni razvoj, u sklopu OPKK-a 2014-2020. Ukupna vrijednost projekta iznosi 472.197,30 kn, od kojih su bespovratna sredstava u iznosu 329.772,96 kn.

Projektom „Poduzetničko informiranje i umrežavanje“ omogućit će se poduzetnicima u svim stupnjevima razvoja lakši pristup znanjima, vještinama i visokokvalitetnim uslugama te će se pridonijeti jačanju poduzetničkih potpornih institucija kako bi se doprinijelo stvaranju povoljnijeg okruženja za rast i razvoj poduzetništva u Vukovarsko-srijemskoj županiji.

Dana 22.02.2022. godine održana je informativna radionica na temu „Digitalni marketing i načini pokretanja web trgovine“. Ovo je 19. po redu informativna radionica koja se održava u okviru projekta „Poduzetničko informiranje i umrežavanje“.

Na ovoj informativnoj radionici su predstavljene najbolje prakse u planiranju i izradi web trgovine te načinima oglašavanja i mjerenja uspješnosti.

Kroz brojne primjere iz prakse polaznici su dobili konkretne savjete za pokretanje vlastite web trgovine i savjete za mogućnosti financiranja putem digitalnih vouchera.

Informativnu radionicu je održao Vice Božić, direktor vinkovačke digitalne agencije GoAds d.o.o. i jedan od vodećih regionalnih stručnjaka za digitalni marketing sa više od 15 godina iskustva rada za najveće domaće i inozemne klijente.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.