Digitalni marketing i načini pokretanja web trgovine

Dana 28.01.2022. godine održana je informativna radionica na temu „Digitalni marketing i načini pokretanja web trgovine“.

Ovo je 17. po redu informativna radionica od ukupno planiranih 28 radionica koje se održavaju u okviru odobrenog projekta „Poduzetničko informiranje i umrežavanje“ KK.03.1.2.12.0026.

Na ovoj informativnoj radionici su predstavljene najbolje prakse u planiranju i izradi web trgovine te načinima oglašavanja i mjerenja uspješnosti. Kroz brojne primjere iz prakse polaznici su dobili konkretne savjete za pokretanje vlastite web trgovine i savjete za mogućnosti financiranja putem digitalnih vouchera.

Informativnu radionicu je održao Vice Božić, direktor vinkovačke digitalne agencije GoAds d.o.o. i jedan od vodećih regionalnih stručnjaka za digitalni marketing sa više od 15 godina iskustva rada za najveće domaće i inozemne klijente.

Osim informativnih radionica u okviru projekta „Poduzetničko informiranje i umrežavanje“ organizirati će se i 5 okruglih stolova, konferencija i individualna savjetovanja za poduzetnike. Projektom „Poduzetničko informiranje i umrežavanje“ omogućit će se poduzetnicima u svim stupnjevima razvoja lakši pristup znanjima, vještinama i visokokvalitetnim uslugama. Provedbom projektnih aktivnosti potaknut će se male i srednje poduzetnike na bolje korištenje usluga poduzetničkih potpornih institucija koje su važan čimbenik za razvoj poduzetničkih aktivnosti.

Ovaj projekt financiran je iz Europskog fonda za regionalni razvoj, u sklopu OPKK-a 2014-2020. Ukupna vrijednost projekta iznosi 472.197,30 kn, od kojih su bespovratna sredstava u iznosu 329.772,96 kn.

Sve informativne radionice održavaju se u konferencijskoj dvorani Podružnice Tehnološkog parka Vinkovci d.o.o. – Poduzetnički inkubator Vinkovci, na adresi Dragutina Žanića Karle 16.

Svi zainteresirani poduzetnici mogu saznati sve informacije o informativnim radionicama i poslati svoj prijavu za sudjelovanje na e-mail info@tp-vk.hr.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.