Otvorene prijave na EIT Manufacturing Innovation Challenge (EITMIC)

EIT Manufacturing Innovation Challenge je projekt kojem je cilj povezati proizvodne tvrtke i inovativne timove (studenti, startupovi, neovisni timovi zainteresiranih profesionalaca i entuzijasta) te potaknuti otvorene inovacije u proizvodnoj industriji kroz rješavanje definiranih problemskih izazova u vodećim proizvodnim organizacijama u Hrvatskoj, odnosno u kompanijama Podravka, VERTIV, JGL i Ferro-Preis.

EITMIC pruža jedinstvenu priliku za suradnju s uspješnim proizvodnim poduzećima, edukaciju i mentorstvo kroz strukturirani program stvaranja inovacija uz podršku iskusnih mentora te mogućnost za dijeljenje znanja, upoznavanje kolega, potencijalnih partnera, klijenata ili poslodavaca.

Prijave su otvorene do 4. studenoga 2021., a samo natjecanje će se održati od 10. studenoga do 9. prosinca 2021. u hibridnom (online/uživo) obliku. Tijekom natjecanja timovi rade na izradi najboljeg rješenja te ga interno prezentiraju kompanijama koje su ga definirale, a najbolje ocijenjeni tim iz svake grupe prezentirati će svoje rješenje na finalnom događaju. Također, za najbolje timove predviđeni je i nagradni fond.

U privitku Vam šaljemo poziv, a više informacija o događaju i obrazac za prijavu možete pronaći na službenoj web stranici EIT Manufacturing HUB-a Hrvatska.

Informacije o pozivu također možete pronaći i na stranicama Centra za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.