Održana informativna radionica za učenike Srednje strukovne škole Vinkovci

Dana 07. rujna 2021. godine održana je informativna radionica na temu “Informiranje o samozapošljavanju” u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje.

Radionica je održana u okviru odobrenog projekta „Poduzetničko informiranje i umrežavanje“ KK.03.1.2.12.0026 koji je financiran iz Europskog fonda za regionalni razvoj, u sklopu OPKK-a 2014-2020.

Sudionice informativne radionice bili su učenici Srednje strukovne škole Vinkovci. Cilj ove radionice bio je informirati učenike o poduzetništvu, vrstama poslovnih subjekata i razlikama između njih, motivaciji za poduzetnički pothvat i potporama za samozapošljavanje koje Hrvatski zavod za zapošljavanje nudi mladim poduzetnicima. Ovom informativnom radionicom nastojalo se učenike kao potencijalne buduće poduzetnike ohrabriti na prvi korak prema poduzetništvu.

Ovo je 11. po redu informativna radionica koja se održava u okviru odobrenog projekta „Poduzetničko informiranje i umrežavanje“. U okviru ovoga projekta, Tehnološki park Vinkovci d.o.o. organizirat će ukupno 28 info radionica, 5 okruglih stolova, konferenciju i individualna savjetovanja.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 472.197,30 kn, od kojih su bespovratna sredstava u iznosu 329.772,96 kn.

Projektom „Poduzetničko informiranje i umrežavanje“ omogućit će se poduzetnicima u svim stupnjevima razvoja lakši pristup znanjima, vještinama i visokokvalitetnim uslugama. Provedbom projektnih aktivnosti potaknut će se male i srednje poduzetnike na bolje korištenje usluga poduzetničkih potpornih institucija koje su važan čimbenik za razvoj poduzetničkih aktivnosti.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.