Informativna radionica „Korištenje poduzetničkih alata radi smanjivanja rizika u poslovanju“

Tehnološki park Vinkovci d.o.o. nastavlja s održavanjem informativnih radionica u okviru odobrenog projekta „Poduzetničko informiranje i umrežavanje“ KK.03.1.2.12.0026 koji je financiran iz Europskog fonda za regionalni razvoj, u sklopu OPKK-a 2014-2020.

U okviru ovoga projekta, Tehnološki park Vinkovci d.o.o. organizirat će 28 info radionica, 5 okruglih stolova, konferenciju i individualna savjetovanja. Do sada je održano 9 od ukupno 28 planiranih informativnih radionica.

Projekt „Poduzetničko informiranje i umrežavanje“ doprinosi razvoju poduzetničkih alata sa ciljem povećanja informiranosti i poboljšanja umreženosti malih i srednjih poduzetnika na području grada Vinkovaca i cijele Vukovarsko-srijemske županije.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 472.197,30 kn, od kojih su bespovratna sredstava u iznosu 329.772,96 kn. Razdoblje provedbe projekta je 18 mjeseci.

Projektom „Poduzetničko informiranje i umrežavanje“ omogućit će se poduzetnicima u svim stupnjevima razvoja lakši pristup znanjima, vještinama i visokokvalitetnim uslugama. Provedbom projektnih aktivnosti potaknut će se male i srednje poduzetnike na bolje korištenje usluga poduzetničkih potpornih institucija koje su važan čimbenik za razvoj poduzetničkih aktivnosti.

Tehnološki park Vinkovci d.o.o. će desetu informativnu radionicu održati dana 30. lipnja 2021. godine (srijeda) na adresi Dragutina Žanića Karle 16 u konferencijskoj dvorani Podružnice Tehnološkog parka Vinkovci d.o.o. – Poduzetnički inkubator Vinkovci s početkom u 10:00 h. Nakon informativne radionice organizirano je osvježenje.

Tema informativne radionice biti će „Korištenje poduzetničkih alata radi smanjivanja rizika u poslovanju“.

Na radionici će se govoriti o važnosti provođenja istraživanja kako bi se smanjio opseg neizvjesnosti koje bi mogle biti prijetnja poslovanju poduzeća. Polaznicima će se prezentirati alati koji se koriste u procesu istraživanja tržišta, alati koji se mogu koristiti za istraživanje potencijalnih klijenata, načini kako pratiti što radi konkurencija te sve ostale metode i alati koji mogu pozitivno doprinijeti poslovanju poduzetnika.

Predavači na radionici bit će Maja Galić i Ivo Koški, koji i sami imaju vlastita poduzeća te dugogodišnje iskustvo u radu s poduzetnicima, kroz rad u poduzetničkim potpornim institucijama te kroz konzultantski rad, s fokusom na povlačenje sredstava iz fondova Europske unije.

Molimo sve zainteresirane poduzetnike da svoj dolazak potvrde do 29. lipnja 2021. godine na e-mail adresu: info@tp-vk.hr

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.