Održavanje informativne radionice za učenike Tehničke škole Ruđera Boškovića Vinkovci

Tehnološki park Vinkovci d.o.o. nastavlja s održavanjem informativnih radionica u okviru odobrenog projekta „Poduzetničko informiranje i umrežavanje“ KK.03.1.2.12.0026 koji je financiran iz Europskog fonda za regionalni razvoj, u sklopu OPKK-a 2014-2020.

Do sada je održano 7 od ukupno 28 planiranih informativnih radionica: Financijski izvještaji i analiza financijskih izvještaja, Norme ISO9001, ISO14001 i ISO45001, prednosti, najčešće pogreške i mogući rizici implementacije, Konkurentnost na EU tržištu, Kako pokrenuti vlastiti posao i iskoristiti dostupne poticaje i mjere te su održane 2 informativne radionice s učenicima srednjih škola kao mogućim budućim poduzetnicima. Polaznici informativnih radionica ispunjavali su evaluacijski upitnik te su iskazali veliko zadovoljstvo održanim radionicama.

Sedma informativna radionica održana je dana 06. svibnja 2021. godine u suradnji s Tehničkom školom Ruđera Boškovića Vinkovci i profesorom Davorom Savić, dipl.ing.stroj. Sudionici informativne radionice bili su učenici koje se ovom informativnom radionicom željelo ohrabriti na prvi korak prema poduzetništvu.

Informativna radionica se održala u konferencijskoj dvorani Podružnice Tehnološkog parka Vinkovci d.o.o. – Poduzetnički inkubator Vinkovci, na adresi Dragutina Žanića Karle 16.

U okviru ovoga projekta, Tehnološki park Vinkovci d.o.o. organizirat će 28 info radionica, 5 okruglih stolova, konferenciju i individualna savjetovanja.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 472.197,30 kn, od kojih su bespovratna sredstava u iznosu 329.772,96 kn. Razdoblje provedbe projekta je 18 mjeseci.

Projektom „Poduzetničko informiranje i umrežavanje“ omogućit će se poduzetnicima u svim stupnjevima razvoja lakši pristup znanjima, vještinama i visokokvalitetnim uslugama. Provedbom projektnih aktivnosti potaknut će se male i srednje poduzetnike na bolje korištenje usluga poduzetničkih potpornih institucija koje su važan čimbenik za razvoj poduzetničkih aktivnosti.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.