Informativna radionica „Konkurentnost na EU tržištu“

Dana 25.02.2021. godine Tehnološki park Vinkovci d.o.o. je organizirao informativnu radionicu na temu „Konkurentnost na EU tržištu.“

Informativna radionica održana je u okviru projekta „Poduzetničko informiranje i umrežavanje “; referentni broj KK.03.1.2.12.0026, koji se financira iz Europskog fonda za regionalni razvoj, u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014-2020, Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Usluge za MSP-ove putem poduzetničkih potpornih institucija (PPI) “.

Na informativnoj radionici su prisustvovali poduzetnici s područja grada Vinkovaca i Vukovarsko-srijemske županije.

Polaznici radionice saznali su sve potrebne informacije za konkuriranje jedne tvrtke na EU tržištu. Također, su saznali sve carinske regulative, načine transporta, PDV prilikom izvoza (VAT), presjeka tržišta po pojedinim konkurentnim državama i plasiranja kvalitete proizvoda u omjeru sa cijenom.

Ova informativna radionica pomogla je poduzetnicima koji izvoze i koji planiraju izvoziti svoje proizvode ili usluge i time konkurirati na EU tržištu.

Informativnu radionicu je održala tvrtka R solutions d.o.o.

Tehnološki park Vinkovci d.o.o. planira održati još 24 radionice u sklopu projekta „Poduzetničko informiranje i umrežavanje “, koje su namijenjene svim zainteresiranim poduzetnicima.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.