2. informativna radionica “Financijski izvještaji i analiza financijskih izvještaja”

23. rujna 2020. godine u okviru odobrenog projekta „Poduzetničko informiranje i umrežavanje“ KK.03.1.2.12.0026 koji je financiran iz Europskog fonda za regionalni razvoj, u sklopu OPKK-a 2014-2020, Tehnološki park Vinkovci d.o.o. održao je drugu od  28 informativnih radionica. Uz informativne radionice održati će se i 5 okruglih stolova, konferencija i individualna savjetovanja. Cilj projekta je povećanje informiranosti i poboljšanje umreženosti malih i srednjih poduzetnika na području grada Vinkovaca i cijele Vukovarsko-srijemske županije.

Tema 2. informativne radionice je bila Financijski izvještaji i analiza financijskih izvještaja. Informativnu radionicu je održao Damir Bočak, dip.oec., voditelj odjela za računovodstveno-knjigovodstvene poslove u Tehnološkom parku Vinkovci d.o.o.

Radionica je prvenstveno namijenjena poduzetnicima početnicima s naglaskom na mikro, mala i srednja poduzeća. Temeljni financijski izvještaji predstavljaju podlogu i polaznu osnovu za analizu poslovanja
poduzeća s ciljem informiranja korisnika o financijskom položaju i uspješnosti poduzeća. Kvalitetna analiza financijskih izvještaja omogućuje i kvalitetnu procjenu budućih poslovnih poteza s ciljem daljnjeg razvoja i rasta poduzeća.

 

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.