Potpisivanje ugovora i prvi stanari u podružnici Poduzetnički inkubator Vinkovci

U Tehnološkom parku Vinkovci prije tjedan dana su objavili novi Javni poziv za zakup poslovnog prostora u podružnici Poduzetničkom inkubatoru Vinkovci. Za zakup je ponuđeno 12 prostora, odnosno 2 proizvodna prostora u prizemlju površine 87 m2 i 88 m2, 3 ureda na prvom katu, jedan površine 27 m2 i dva ureda površine 36 m2, te 7 ureda na drugom katu, po jedan površine 24 m2 i 34 m2, tri ureda površine 32 m2 i dva površine 36 m2. Prvi stanar uselio se prije desetak dana, a danas je ugovor potpisao još jedan.

“Početkom ožujka raspisan je javni natječaj i poziv za iskaz interesa, odnosno ulazak poduzetnika u inkubator. Nažalost, s obzirom na situaciju s koronom to je trajalo puno duže, na prvi poziv se prijavilo šest poduzetnika, od toga tri poduzetne i tri uredske djelatnosti. Prvi stanar je ušao 24. travnja, danas smo potpisali ugovor s drugim stanarom, a ostali će ući do kraja ovog mjeseca. Situacija s koronom se smiruje pa ljudi ponovno zovu, ponovno su zainteresirani za ulazak u inkubator, tako da se nadamo da ćemo nakon ovog drugog poziva dobiti još novih poduzetnika. Što se tiče proizvodnih djelatnosti od ovih šest, dva su krojačka obrta, a treći je agroklaster koji će raditi pakirnicu proizvoda naših OPG-ova. Što se tiče uredskih djelatnosti to su dva projektna ureda, dok treća firma ima pet djelatnosti, objašnjava voditelj Inkubatora Krunoslav Josip Čačić.

Ugovore sa novim stanarima je potpisao direktor Tehnološkog parka Vinkovci, Josip Gilja a nove stanare je obišao i gradonačelnik Grada Vinkovci, Ivan Bosančić.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.