Vinkovački stručnjaci za digitalni marketing

U prostorijama Tehnološkog parka Vinkovci već četvrtu godinu za redom uspješno posluje “GoAds”, prva specijalizirana agencija za digitalni marketing i oglašavanje na području Vinkovaca i Vukovarsko-srijemske županije. Unilever, HP, TELE2, Syngenta, Agrivi, samo su neki od preko 200 klijenata ove uspješne agencije koja radi za naručitelje iz cijeloga svijeta.

Tvrtku GoAds je osnovao Vice Božić koji se, nakon 12 godina rada u Zagrebu u vodećim marketinškim i medijskim agencijama te kao voditelj odjela digitalnog marketinga u Vipnetu, odlučio na pokretanje vlastite agencije u Vinkovcima.

Tehnološki park Vinkovci je agenciji GoAds omogućio najam poslovnog prostora i potrebnu infrastrukturu, što je u početku poslovanja bilo jako važno. Ideja i vizija direktora agencije je okupiti vrhunski tim i kreirati uspješnu digitalnu agenciju koja iz Vinkovaca radi za cijeli svijet.

Agencija je specijalizirana za Google Ads/PPC oglašavanje, web analitiku i optimizaciju konverzija. Od osnivanja 2015. godine agencija je radila na brojnim kampanjama za klijente iz Hrvatske, SAD-a, Velike Britanije i Australije. Agencija GoAds je Google Partner, a njihov tim čine certificirani Google Ads i Google Analytics stručnjaci.

Direktor agencije, Vice Božić je ujedno i predsjednik i jedan od osnivača udruge VVIT, koja radi na promicanju i razvoju ICT sektora Vukovarsko-srijemske županije. Udruga je proistekla iz potrebe lokalnih IT tvrtki za aktivnijom međusobnom suradnjom, te je na inicijativu Razvojne agencije Vukovarsko-srijemske županije i službeno pokrenuta u travnju ove godine.

Glavni ciljevi udruge su promicanje i razvoj ICT sektora, umrežavanje i razmjena znanja, te stvaranje preduvjeta za zapošljavanja i ostanak ICT stručnjaka na ovome području. U planu je i organizacija stručnih seminara i konferencija, a nedavno je u Vukovaru održan i prvi VVIT Meetup koji je okupio preko 50 sudionika.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.