Tvrtka DACTA d.o.o., članica Tehnološkog parka Vinkovci, sudjelovala na međunarodnoj stručnoj konferenciji FOAN2019 u Sarajevu

Tvrtka DACTA d.o.o. Vinkovci, članica Tehnološkog parka Vinkovci, sudjelovala je na međunarodnoj stručnoj konferenciji FOAN2019 u Sarajevu, BiH, 02.-04.09.2019.

Sudionici konferencije iz 25 država svijeta imali su priliku razmijeniti stručna znanja u području širokopojasnih svjetlovodnih pristupnih mreža i „smart city“ projekata te predložiti smjernice za pripremu i realizaciju tih projekata temeljene na iskustvima.

Na konferenciji su sudjelovali predstavnici regulatornih agencija, telekomunikacijskih operatora, obrazovnog sustava i gospodarstva s ciljem promoviranja važnosti širokopojasnog pristupa u razvoju gospodarstva i poboljšanju uvjeta života, važnosti pravovremenog reguliranja tržišta telekomunikacija, korištenja naprednih tehnologija i tehničkih rješenja i međusobnog povezivanja obrazovnog sustava, lokalnih zajednica i gospodarstva na pripremi i realizaciji projekata.

Po programu konferencije, konzultant za telekomunikacijsko tržište iz DACTA d.o.o. održao je predavanje na temu Application of Micro-Pipe Technology in the Construction of Fiber Optic Access Network and Home Installations of Business and Residential Buildings.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.