ll. Sajam EU projekata na Orionu

U petak, 10. svibnja,  održan je drugi po redu “Sajam EU projekata na Orionu” u organizaciji VIA Vinkovci, Razvojne Agencije Vukovarsko-srijemske županije, Grada Vinkovaca i Vukovarsko-srijemska županije!

Sajam su otvorili gradonačelnik Ivan Bosančić, ministrica Gabrijela Žalac i ravnatelj RA VSŽ Ilija Cota.
Na sajmu je svoje projekte predstavilo čak 30-ak izlagača iz privatnog i javnog sektora a među njima i Tehnološki park Vinkovci.

Cilj Sajma bio je istaknuti važnost EU fondova za razvoj Vukovarsko-srijemske županije te predstaviti najznačajnije EU projekte Grada, agencija, Županije te svih nositelja i partnera u projektima koji djeluju na području županije.

Ovakvim oblikom promocije javnost je dobila bolji uvid u način na koji projekti mogu djelovati kao pokretači gospodarskog rasta i razvoja u lokalnim zajednicama. Također, sve uključene institucije, ustanove i druge pravne osobe su u neposrednoj komunikaciji s građanima dobili jedinstvenu priliku povećati svoju vidljivost u javnosti, dodatno se približiti potencijalnim korisnicima te na zanimljiv i interaktivan način promovirati svoje djelatnosti i usluge.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.