23. Nacionalno savjetovanje o gospodarstvu i poduzetništvu

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta i ove godine okupilo je sam državni vrh, brojne renomirane stručnjake, predstavnike lokalne i regionalne samouprave, predstavnike poduzetničkih potpornih institucija te velik broj poduzetnika i gospodarstvenika na 23. Nacionalnom savjetovanju o gospodarstvu i poduzetništvu koje se održalo u Vodicama od 25.-27. travnja.

Ova manifestacija već je godinama izvrsna prigoda svima njima za razmjenu iskustava i dobrih praksi, raspravu o aktualnim gospodarskim izazovima, ali i za isticanje prilika i mogućnosti unaprjeđenja konkurentnosti Hrvatske kroz jačanje investicija i poticanje inovacija.

Pod sloganom „Investicijama i inovacijama za konkurentnu Hrvatsku“, ovogodišnje Savjetovanje tematski je usmjereno na poticanje proizvodnih investicija, razvoj industrije, izvozno orijentirano gospodarstvo temeljeno na tehnološkim inovacijama te na predstavljanje mjera i aktivnosti kojima će se potaknuti još jači razvoj poduzetništva u Hrvatskoj.

Na 23. Nacionalnom savjetovanju sudjelovao je direktor Tehnološkog parka Vinkovci d.o.o.. Ova manifestacija  bila je izvrsna prigoda za razmjenu iskustava i dobrih praksi, raspravu o aktualnim gospodarskim izazovima, kao i za umrežavanje.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.