Informativna radionica u okviru Poziva za izgradnju pristupnih mreža sljedeće generacije u NGA bijelim područjima

U organizaciji Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije u Hrvatskoj gospodarskoj komori u Slavonskom Brodu, 05. veljače 2019.god.,održana je informativna radionica u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga za izgradnju pristupnih mreža sljedeće generacije u NGA bijelim područjima. 

Na informativnoj radionici prezentiran je vrlo izgledan hodogram za objavu natječaja, kao i nešto izmijenjen proces do odobrenja sredstava.

Najavljena je objava natječaja 28.02.2019. godine, a u njemu će se pozvati nositelji projekta na dostavu odobrenih PRŠI-ja MRRFEU-u u roku od 90 dana, tj. do 28.05.2019. godine.

Cilj radionice je upoznavanje sudionika s elementima i glavnim naglascima predmetnog Poziva, prihvatljivošću prijavitelja i partnera, kriterijima odabira te procedurama podnošenja i ocjenjivanja projektnih prijedloga.

Na radionici su bili prisutni predstavnici Hrvatske regularne agencije za mrežne djelatnosti i Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.