Prvi dogovori oko proizvodnje u novom Puduzetničkom inkubatoru Vinkovci

 

Danas je Tehnološki park Vinkovci d.o.o. imao priliku vidjeti gradilište i napredak izgradnje Poduzetničkog inkubatora Vinkovci. Izgrađeni su temelji te se očekuje završetak objekta do 01.12.2019. godine.

Poduzetnički inkubator će poboljšati poslovne infrastrukture i poslovanje malim i srednjim poduzetnicima s ciljem njegovog olakšanog rasta i razvoja te stvaranja mogućnosti za otvaranje novih radnih mjesta na području grada Vinkovaca i VSŽ. Izgradnjom će se osigurati poslovni prostori visoke opremljenosti prilagođeni potrebama poduzetnika te potaknuti njihov rast i razvoj. Poduzetnički inkubator će pridonijeti jačanju gospodarskog razvoja grada Vinkovaca.

Tehnološki park Vinkovci je već obavio prve razgovore s potencijalnim novim stanarima Poduzetničkog inkubatora. Jedan od tih razgovora bio je i razgovor s F.EE Engineering d.o.o.  članicom Tehnološkog parka Vinkovci oko moguće proizvodnje EGT dijelova (Euro Greifer Tooling) u novom Poduzetničkom inkubatoru.

Nadamo se kako ćemo u 2020. godini popuniti kapacitet Poduzetničkog inkubatora novim poduzetnicima i novim proizvođačima te kako će se ostvariti i proizvodnja EGT dijelova (Euro Greifer Tooling).

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.