Sajam EU projekata na Orionu

sajam

U sklopu Europskog tjedna i uz podršku Europske komisije, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije organizira Dane otvorenih vrata EU projekata.

Cilj ove manifestacije, koja traje od 6. do 13. svibnja, je predstaviti projekte je predstaviti projekte koji su svojom uspješnom provedbom dali doprinos razvoju lokalnih zajednica u područjima kao što su energetika, istraživanje i razvoj kulture, obrazovanja i drugo. Tako je u pješačkoj zoni, u organizaciji Razvojne agencije Via, održan prvi “Sajam EU projekata na Orionu”. Sajam je svečano otvorio gradonačelnik Ivan Bosančić .”Ovo je ono što želimo u budućnosti. Želimo da naš proračun raste zahvaljujući dobrim projektima i angažmanu djelatnika Gradske uprave, djelatnika Razvojne agencije VIA i djelatnika udruga i civilnog društva. Neka sajam bude poticaj svima onima koji razmišljaju da uđu u određene projekte i na taj način pridonose razvoju grada”, izjavio je gradonačelnik.

bty

bdr

Tehnološki park Vinkovci predstvio je projket EDIC i promotivne materijale projekata koji je  uspješno proveden i završen.

Na sajmu su predstavljeni lokalni projekti financirani iz EU fondova koji su primjer dobre prakse i motivacija za intenzivnije korištenje EU fondova.

 

bty

bty

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.