Dan otvorenih vrata Tehnološkog parka Vinkovci

bty

U prostorijama Tehnološki park Vinkovci u srijedu, 09. svibnja,  učenicima Tehničke škole Ruđera Boškovića i učenicima Gimnazije M.A. Reljkovića, održano je predavanje u sklopu Dana otvorenih vrata Tehnološkog parka Vinkovci te Dana otvorenih vrata EU projekata!

Tehnološki Park Vinkovci d.o.o. u suradnji s Gradom Vinkovcima – Upravni odjel gospodarstva i Agencijom za razvoj i investicije grada Vinkovaca VIA d.o.o. organizira „Dan otvorenih vrata EU projekata u okviru kampanje koju provodi Europska komisija pod nazivom “Europe in My Region ”

bdr

bty

bty

Cilj održavanja je predstavljanje projekata koji su svojom uspješnom provedbom dali doprinos razvoju lokalnih zajednica u brojnim područjima. Tehnološki park Vinkovci od svoga je osnutka do danas realizirao projekte u ukupnoj vrijednosti od preko 2.000.000 kuna.

Prvi značajan projekt datira iz 2013. godine, a odnosi se na adaptaciju zgrade Tehnološkog parka. Projekt je vrijedan nešto više od 1.000.000 kuna, a dodatnih 600.000 kuna investirano je informatizaciju i klimatizaciju prostorija

Kratko predavanje i predstavljanje osim Tehnološkog parka Vinkovi su odžali Mirta Štrk, direktorica razvojne agencije VIA Vinkovci i gop. Huso Zoletić direktor tvrtke DACTA d.o.o.  koja je korisnik Tehnološkog parka Vinkovci nakon kojega su učenici obišli prostorije u Tehnološkog parka kao i neke tvrtke u njihovom radnom okruženju.

goads

F.EE

Dacta

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.