Sastanak TRS „Promet i IT infrastruktura“, podskupina „IT infrastruktura“

vu

U Vukovaru, u maloj županijskoj vijećnici, 27. travnja 2018.god. održan  je drugi sastanak tematske radne skupine (TRS) „Promet i IT infrastruktura“, podskupina „IT infrastruktura“.

Na sastanku su sudjelovali Josip Gilja predstavnik Tehnološkog parka Vinkovci,  prof.dr.sc. Drago Žagar i doc.dr.sc. Tomislav Keser predstavnici Fakulteta  elektrotehnike, računalstva i informacijskih tehnologija Osijek, Krunoslav Josip Čačić predstavnik Grada Vinkovaca,  Mario Levanić predstavnik tvrtke Fortuno informatika, Franjo Ambroš predstavnik tvrtke Geoprom d.o.o. te Hrvoje Radman i Davor Jović predstavnici Vukovarsko-srijemske županije.

Sastanak je vodio Josip Đukić, voditelj TRS-a „Promet i IT infrastruktura“. Suradnici TRS-a su Krunoslav Srpak predstavnik Razvojne agencije Vukovarsko-srijemske županije te Marko Šokčević predstavnik Vukovarsko-srijemske županije.
vu2
Sastanak je razmotrio programska područja, te bitne mjere za rješavanje problema u sektoru IT infrastrukture na području Vukovarsko-srijemske županije koje će biti predstavljene na idućem Savjetu za projekt „Slavonija, Baranja i Srijem“ koji predviđen u svibnju u Vukovarsko-srijemskoj županiji.

 

(izvor: ra-vsz.hr)

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.