Stručna radionica o certificiranju kvalitete u svrhu poboljšanja pristupa tržištima i povećanja konkurentnosti

bdr

U prostorijama Tehnološkog parka Vinkovci u srijedu, 28. veljače, održana je stručna radionica o certificiranju kvalitete u svrhu poboljšanog pristupa tržištima i povećanju konkuretnosti. Stručnu radionicu  kojoj je nazočilo 36 predstavnika tvrtki organizirali su Tehnološki park Vinkovci d.o.o. i VIA, razvojna agencija grada Vinkovaca.

bdr

Cilj ove uvodne i besplatne radionice je steći osnovna znanja: kako i zašto certificirati tvrtku po zahtjevima normi te steći znakove kvalitete, koje su prednosti i rizici i na koji način ostvariti potporu iz bespovratnih sredstava u okviru poziva koji se očekuju u travnju 2018. godine.

3d1.2.2 – podrška poduzećima u zadovoljavanju norma u svrhu poboljšanog pristupa tržištima i povećanju konkurentnosti

3d1.2.3 – podrška poduzećima u stjecanju znakova kvalitete u svrhu poboljšanog pristupa tržištima i povećanja konkurentnosti

O sustavima upravljanja i postupku certificiranja predavanje je održao Đuro Tunjić direktor TÜV CroatieO uvođenju i implementacijama sustava upravljanja predavanje je održao Huso Zoletić, direktor tvrtke DACTA Vinkovci, dok je pozive na dostavu prijedloga za bespovratna sredstva predstavila Mirta Štrk, direktorica Agencije za razvoj i investicije grada Vinkovaca VIA.

Edukacija je bila besplatna i doprinos je navedenih agencija i tvrtki razvoju poduzetništva i konkurentnosti proizvođača i davatelja usluga, s područja grada Vinkovaca, Drenovaca i Orašja.

 

bty

bdr

bdr

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.