Osnivanje Savjeta za Projekt Slavonija

 ResizeImage

Ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac i ravnatelj Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije Tomislav Petric posjetili su Vukovarsko-srijemsku županiju i grad Vinkovce.

Tehnološki park Vinkovci d.o.o. je sudjelovao na radnom sastanku s ministricom  Žalac, vukovarsko-srijemskim županom Božom Galićem, gradonačelnikom Vinkovaca Mladenom Karlićem i drugim predstavnicima Županije i Grada Vinkovaca, a razgovaralo se o provedbi razvojnih projekata vezanih za Grad Vinkovce i Županiju, te međužupanijske projekte.

Ministrica je najavila kako se u narednom razdoblju očekuje  osnivanje Savjeta za Projekt  Slavonija na razini Vlade, koji će pratiti sve vezano za taj projekt, podsjetivši da se iz strukturnih i investicijskih fondova EU do 2020. za taj projekt može povući 2,5 milijardi eura.

Direktor Tehnološkog parka Vinkovci d.o.o., Josip Gilja  je pružio potporu za osnivanja Savjeta za projekt Slavonija na razini Vlade, u svrhu rast i razvoja gospodarstva u Vinkovcima i afirmaciju poduzetničkog duha

slika1

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.