Održana informativna radionica na temu „Upravljanje organizacijama“

Tehnološki park Vinkovci d.o.o. je u suradnji s  HUP Regionalnim uredom Osijek jučer održao informativnu radionicu na temu: „Upravljanje organizacijama“.

Cilj radionice je pomoći prvenstveno malim i mikro poduzećima, ali i svim zainteresiranima koji planiraju povećanje broja djelatnika ili su prošli kroz taj period, a imaju poteškoće u oblikovanju tima, organizacijske kulture i suočavaju se s narušenom radnom klimom i odnosima na poslu što posljedično ugrožava i ostvarivanje poslovnih ciljeva i rezultata.

Na radionici su sudionici upoznati s različitim tipovima osobnosti i komunikacijskim tipovima osoba kako bi mogli prepoznati iste u svom radnom okruženju.

Polaznici su naučili kako komunicirati s različitim tipovima ličnosti, čuli osobne primjere kao i iskustva drugih poduzetnika te dobili smjernice o tome kako kreirati poslovnu kulturu i identitet organizacije, kao i to zbog čega je to bitno za njih i njihovo poslovanje.

Radionica je održana u Podružnici Tehnološkog parka Vinkovci d.o.o. –  Poduzetnički inkubator Vinkovci.

Svi zainteresirani za sudjelovanje na aktivnostima koje organizira Tehnološki park Vinkovci d.o.o. mogu poslati svoj upit na e-mail info@tp-vk.hr i dobiti sve potrebne informacije.