Mjere aktivne politike zapošljavanja iz nadležnosti Hrvatskog zavoda za zapošljavanje za 2024. godinu

Dana 14.02.2024. godine u suradnji s Hrvatskim Zavodom za zapošljavanje – Područni ured Vinkovci održana je informativna radionica na temu „Mjere aktivne politike zapošljavanja iz nadležnosti Hrvatskog zavoda za zapošljavanje za 2024. godinu“.

Cilj radionice bio je predstaviti potpore koje omogućavaju poduzetnicima povlačenje sredstava za financiranje svojih poslovnih aktivnosti, unaprjeđenje poslovanja, mogućnosti samozapošljavanja, zapošljavanja i obrazovanja.


Na radionici su predstavljene sljedeće mjere: Potpore za zapošljavanje, Potpore za zapošljavanje – zeleno/digitalno, Potpore za zapošljavanje u Sisačko-moslavačkoj županiji, Potpore za zapošljavanje osoba uključenih u program POSAO+, Potpore za pripravništvo, Potpore za pripravništvo – zeleno digitalno, Potpore za pripravništvo u javnim službama, Potpore za usavršavanje, Potpore za samozapošljavanje, Potpore za samozapošljavanje – zeleno/digitalno, Biram Hrvatsku – mobilnost radne snage, Obrazovanje nezaposlenih osoba i ostalih tražitelja zaposlenja, Osposobljavanje na radnom mjestu, Aktivacijski program, Javni rad, Potpore za očuvanje radnih mjesta – skraćivanje radnog vremena, Stalni sezonac i Program POSAO+.

Radionica je održana u okviru „Dana poslova“ koji se održavao u Tehnološkom parku Vinkovci d.o.o., Podružnica Poduzetnički inkubator Vinkovci, na adresi Dragutina Žanića Karle 16, Vinkovci.

Tehnološki park Vinkovci d.o.o. planira nastavak održavanja informativnih radionica na teme koje će doprinijeti razvoju poslovanja poduzetnika s područja grada Vinkovaca i Vukovarsko-srijemske županije.  Svi zainteresirani za sudjelovanje na aktivnostima koje organizira Tehnološki park Vinkovci d.o.o. mogu poslati svoj upit na e-mail: info@tp-vk.hr i dobiti sve potrebne informacije.