Održana radionica pod nazivom „Komunikacijske vještine“

Danas je u Podružnici Tehnološkog parka Vinkovci d.o.o. –  Poduzetnički inkubator Vinkovci, održana informativna radionica pod nazivom “Komunikacijske vještine”.

Cilj radionice je poučiti poduzetnike koje komunikacijske vještine im mogu pomoći istaknuti vlastitu vrijednost, kako se asertivno zalagati za vlastite ideje i prijedloge te kako uspješno rješavati sukobe primjenjujući asertivnu komunikaciju.

Asertivna komunikacija je moć izražavanja misli, osjećaja i ideja na neagresivan način. Ovakav način komunikacije ne ugrožava komunikacijskog partnera, a omogućava komunikatoru jasno izražavanje ideja, granica i misli.

Na radionici su polaznici uz mnoštvo primjera imali priliku naučiti što je to asertivna komunikacija, kako je primjenjivati u svakodnevnim situacijama na poslu te kako se uspješnije zalagati za vlastite ideje i projekte. Također su imali priliku naučiti kako aktivno slušati sudionike komunikacijskih krugova, kako izvlačiti zaključke iz rečenog te kako rješavati sukobe unutar tima.

Polaznici su izrazili veliko zadovoljstvo održanom radionicom te se očekuje nastavak održavanja ovakvih i sličnih događanja za poduzetnike.

Sve aktivnosti koje održava Tehnološki park Vinkovci d.o.o. provode se s namjerom lakšeg pristupa informacijama o znanjima, vještinama, visokokvalitetnim uslugama poduzetnicima u svim stupnjevima razvoja i omogućavanja jačanja poduzetnički potpornih institucija i njihovog povezivanja s MSP-ovima na području grada Vinkovaca i Vukovarsko srijemske županije

Svi zainteresirani za sudjelovanje na aktivnostima koje organizira Tehnološki park Vinkovci d.o.o. mogu poslati svoj upit na e-mail info@tp-vk.hr i dobiti sve potrebne informacije.