Radionica – Pravni i porezni pogled na paušalni obrt

Tehnološki park Vinkovci d.o.o. je organizirao novu radionicu za poduzetnike i potencijalne poduzetnike. Tema radionice je „Pravni i porezni pogled na paušalni obrt“.

Radionica je održana dana 13.06.2023. godine u Tehnološkom parku Vinkovci d.o.o., Podružnica Poduzetnički inkubator Vinkovci. Predavač na radionici je zaposlenik Tehnološkog parka Vinkovci d.o.o., Damir Bočak, dipl. oec.

Cilj i svrha radionice je uputiti poduzetnike, ali i potencijalne poduzetnike u postupak osnivanja paušalnog obrta, njegovim karakteristikama, uvjetima koji se moraju ispunjavati za paušalno oporezivanje, poreznim obvezama, poslovnim knjigama, izdavanju računa i plaćanju doprinosa. Također je cilj ove radionice olakšati poduzetnicima pokretanje vlastitog poslovanja i pojasniti im obveze koje imaju prilikom poslovanja putem paušalnog obrta.

Radionica je održana u okviru projekta „Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija (PPI) putem Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG_BICRO) – Faza 2“, a u svrhu testiranja standardiziranih usluga za poduzetnika i certificiranja postupka pružanja standardiziranih usluga.

20. lipnja 2023. godine, Tehnološki park Vinkovci d.o.o. organizira još jednu radionicu. Tema radionice je „Operativni marketinški procesi“.

Svi zainteresirani poduzetnici i potencijalni poduzetnici mogu poslati svoju prijavu i saznati sve informacije putem mail-a: info@tp-vk.hr ili broja telefona: 032/331-060.