Digitalni marketing i društvene mreže

Dana 06. lipnja 2023. godine Tehnološki park Vinkovci d.o.o. je održao još jednu radionicu za poduzetnike. Tema radionice je „Digitalni marketing i društvene mreže“.

Cilj radionice je pomoći polaznicima da uz pomoć digitalnog marketinga postanu prepoznatljivi na tržištu i unaprijede svoje poslovanje. Na radionici su polaznici upoznati s pojmom digitalnog marketinga, njegovim opsegom, prednostima i vrstama. Također su prikazane društvene mreže kao što su Facebook, Instagram, Linkedin i Twitter, koje omogućuju brzu komunikaciju i povezivanje s cijelim svijetom, pa je oglašavanje na društvenim mrežama neophodno ukoliko se nastoji brzo doći do nove ciljane publike. Na radionici su uz mnoštvo primjera prikazane mogućnosti oglašavanja i prednosti korištenja digitalnog marketinga.

Radionica je održana u Podružnici Tehnološkog parka Vinkovci d.o.o. – Poduzetnički inkubator Vinkovci. Predavač na radionici bio je zaposlenik Tehnološkog parka, Krunoslav Josip Čačić, struč. spec. ing. sec.

Radionica je održana u okviru projekta „Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija (PPI) putem Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG_BICRO) – Faza 2“, a u svrhu testiranja standardiziranih usluga za poduzetnika i certificiranja postupka pružanja standardiziranih usluga.

13. lipnja 2023. godine, Tehnološki park Vinkovci d.o.o. organizira još jednu radionicu. Tema radionice je „Pravni i porezni pogled na paušalni obrt“.

Svi zainteresirani poduzetnici i potencijalni poduzetnici mogu poslati svoju prijavu i saznati sve informacije putem mail-a: info@tp-vk.hr ili broja telefona: 032/331-060.