Radionica – Prodaja roba i usluga i mogućnosti digitalizacije

Jučer je Tehnološki park Vinkovci d.o.o. održao radionicu na temu „Prodaja roba i usluga i mogućnosti digitalizacije“.

U uvodnom djelu radionice govorilo se o planu i organizaciji prodaje roba i usluga, a nakon toga fokus je bio na troškovima prodaje, upravljanju, kontrolingu i analizi prodaje. U završnom djelu radionice predavač je objasnio kako funkcionira web shop i na što sve treba obratiti pozornost prilikom izrade i održavanja web shopa.

Cilj ove radionice je olakšati polaznicima trenutni način prodaje i pružiti im sve potrebne informacije nužne za dobro funkcioniranje prodaje roba i usluga, te informacije koje su usmjerene na poboljšanje i olakšanje načina funkcioniranja prodaje.

Na radionici su predstavljeni primjeri organizacije klasične prodaje kako u velikim tvrtkama tako i u malim tvrtkama, te je objašnjeno kako bi trebao izgledati i koje sve funkcionalnosti mora imati dobar web shop.

Radionica je održana u Podružnici Tehnološkog parka Vinkovci d.o.o. – Poduzetnički inkubator Vinkovci. Predavač na radionici bio je zaposlenik Tehnološkog parka, Krunoslav Josip Čačić, struč. spec. ing. sec.

Radionica je održana u sklopu projekta BOND 2, uz podršku HAMAG-BICRO-a, a u svrhu testiranja standardiziranih usluga za poduzetnika i certificiranja postupka pružanja standardiziranih usluga.