Edukacijski centar za svjetlovodne tehnologije – treći ciklus petodnevne edukacije

Prvi Edukacijski centar za svjetlovodne tehnologije (ECST)  osnovan je u Tehnološkom parku Vinkovci d.o.o., Vatrogasna 5,  sa ciljem edukacije, uvježbavanja i certificiranja stručnjaka za radove na svjetlovodnim vodovima i mrežama u Hrvatskoj.

ECST se sastoji od 2 prostora – unutarnjeg laboratorija i vanjskog laboratorija – međusobno povezanih 96-nitnim svjetlovodnim kabelom postavljenim u odgovarajuću zaštitnu infrastrukturu.  Sadržaji Edukacijskog centra za svjetlovodne tehnologije imaj za cilj simulirati stvarne optičke mreže u malom opsegu, kako u zatvorenom tako i na otvorenom prostoru, u simuliranim i realnim uvjetima.

Usluge ECST-a su usmjerene na edukaciju i uvježbavanje polaznika, i žena  i muškaraca, koji su malo ili nisu nikada prije radili sa svjetlovodnim kabelima, kako bi stekli i unaprijedili znanja i praktične vještine  te za one koji žele  poboljšati  znanja iz ovog područja.

Uvjeti prijave i program održavanja trećeg ciklusa petodnevne edukacije nalazi se u privitku.

Obzirom na kapacitet unutarnjeg i vanjskog laboratorija,  broj polaznika je ograničen na  16 osoba.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na predviđenim edukacijama molimo da nam pošaljete svoju prijavu na eMail: ecst@tp-vk.hr

Zbog velikog broja upita na vrijeme rezervirate svoje  mjesto.