Informativna radionica na temu “Zaštita intelektualnog vlasništva”

Tehnološki park Vinkovci d.o.o. u okviru odobrenog projekta  „Poduzetničko informiranje i umrežavanje“ KK.03.1.2.12.0026 organizirat će ukupno 28 informativnih radionica, 5 okruglih stolova, konferenciju i individualna savjetovanja.

Ovaj projekt financiran je iz Europskog fonda za regionalni razvoj, u sklopu OPKK-a 2014-2020. Ukupna vrijednost projekta iznosi 472.197,30 kn, od kojih su bespovratna sredstava u iznosu 329.772,96 kn. Projektom „Poduzetničko informiranje i umrežavanje“ omogućit će se poduzetnicima u svim stupnjevima razvoja lakši pristup znanjima, vještinama i visokokvalitetnim uslugama.

Sve aktivnosti projekta su besplatne za poduzetnike. Projektom se želi poboljšati poduzetnička klima, pokrenuti poduzetnike kako bi što bolje koristili pomoć potpornih institucija i mjere koje su im dostupne, a koje se trenutno nikako ili slabo koriste.

U okviru ovog projekta do sada je održano 27 informativnih radionica i 4 okrugla stola.

27. po redu informativna radionica je održana dana 29. ožujka 2022. godine. Tema ove informativne radionice je Zaštita intelektualnog vlasništva.

Cilj informativne radionice je upoznati poduzetnike s mogućnostima zaštite intelektualnog vlasništva kao bi ostvarili daljnji rast i razvoj svoje tvrtke.

Informativna radionica održana je u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom – Županijska komora Vukovar.